~ Terima Kasih ~

BORANG MARKAH PEPERIKSAAN SETENGAH/AKHIR TAHUN

BORANG MARKAH
PEPERIKSAAN SETENGAH/AKHIR TAHUN


Borang markah peperiksaan setengah / akhir tahun  ini memudahkan dan mempercepatkan kerja guru dalam mengira dan menganalisa setiap keputusan murid dengan mudah dan cepat. Tapak markah ini juga tersedia dengan analisa setiap matapelajaran dan murid lulus / gagal bagi setiap matapelajaran.Borang markah ini mempunyai slip keputusan. Boleh menyusun keputusan dengan mengikut nombor dan mengasingkan murid lulus dan gagal. Tapak markah ini boleh digunakan untuk tahun-tahun berikutnya.

BORANG MARKAH UJIAN SETARA/BULANAN

BORANG MARKAH
UJIAN SETARA / BULANAN

Borang markah ujian setara / bulanan ini memudahkan dan mempercepatkan kerja guru dalam mengira dan menganalisa setiap keputusan murid dengan mudah dan cepat. Tapak markah ini juga tersedia dengan analisa setiap matapelajaran dan murid lulus / gagal bagi setiap matapelajaran.Tapak markah ini boleh digunakan untuk tahun-tahun berikutnya. 

PEPERIKSAAN UPKK - BORANG MARKAH UPKK


BORANG MARKAH 
UJIAN PENILAIAN KELAS KAFA
( UPKK )


Assalamualaikum..


Kepada Sekolah-Sekolah yang berminat untuk dapatkan Borang Markah UPKK ini bolehlah lihat pada menu-menu Peperiksaan UPKK . Borang Markah UPKK ini memudahkan kerja guru dalam memasukkan markah setiap calon UPKK sekolah masing-masing.


Ianya dapat menyiapkan setiap keputusan dengan cepat dan sempurna. Dengan hanya memasukkan butir-butir calon dan markah keputusan akan dikira dengan cepat dan automatik. Boleh lihat pada ruangan " Isi kandungn Borang UPKK " untuk melihat lebih jelas. Borang markah ini boleh diisi seramai 250 calon peperiksaan UPKK. Borang Markah UPKK ini tersedia sekali dengan slip keputusan untuk setiap calon.


Sekiranya ada sekolah yang berminat untuk dapatkannya kenalah beli Borang Markah UPKK ini. Ianya mudah dan senang untuk gunakan. Borang markah ini boleh digunakan untuk tahun-tahun berikutnya.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...